vsetko o skreckoch

Vitajte na mojej stránke!Tu sa dozviete všetko o škrečkoch.Dúfam,že sa Vám táto stránka bude páčiť. Váš Admin Veronika

Džungárske škrečky

Máte radi džungárskych škrečkov?

Nie (193)
 

Nový příspěvek

Nový příspěvek

Nový příspěvek

Nový příspěvek

Nový příspěvek

Nový příspěvek

Nový příspěvek

Nový příspěvek

Nový příspěvek

Nový příspěvek

Džungársky škrečok

Statistika

Iné stránky o škrečkoch

Džungárske škrečky

Džungársky škrečok

Phodopus sungorus
Pôvod:Kazachstan,juhozápadný Sibír

Rozšírenie:stepi v severnej,strednej a východnej Ázii

Spôsob života:samotár,aktívnynajme v noci

Vek:2 až 4 roky v prírode aj menej

Vzhľad:šedohnedá tvár,telo a uši tmavohnedé alebo čierne,stredom chrbta mu tiahne tmavý pruh,bružko a nožičky sú biele.

Srsť:Letná srsť:šedá s tmavým pruhom a šedou hranicou medzi tmavšou vrchnou stranou tela a bielym     bruškom.                                                                                                                                                                                                                                                   Zimná srsť:svetlejšia,v chlade chované škrečky majú až nepatrné zbytky šedej srsti.

Veľkosť:Dlžka tela je 9 až 12 cm,dlžka chvostu je 1 cm,dlžka uší je 0,5cm

Hmotnosť:35 až 50 g

Telesná teplota:36,5 až 37,5 stupňou celzia

Srdcová frekvencia:200 až 400 tepov za minútu

Dychová frekvencia:40 až 140 nádychov za minútu

Doba gravidity:21 až 25 dní

Počet mládať:2 až 8 mládať

Ročne mládať:zdravá samica privedie mládatá 3 až 4 krát ročne

Žádné komentáře
 
Toto je stránka o škrečkoch!Pozorne čítajte a zabávajte sa.